51合肥家教网以“让孩子自信、让家长放心”为服务宗旨,以“证件认证、星级评定”保证教员质量,以“系统化、高质量、快节奏”为服务理念,提供 芜湖英语家教, 芜湖数学家教, 芜湖物理家教, 芜湖化学家教, 芜湖理科家教, 芜湖文科家教, 芜湖奥数家教, 芜湖数理化家教, 芜湖日语家教, 芜湖全科家教等一对一上门家教服务。本 芜湖家教中心地址:51芜湖家教网,电话::15215533456
51芜湖家教网
家教热线:
芜湖请家教电话 :15215533456
芜湖做家教加群 QQ群531664674
芜湖请家教  芜湖做家教  芜湖家教信息  芜湖老师信息      
    家教新闻资讯     请家教常见问题     做家教常见问题     家长加油站     家教才艺通     家教直通车     学习宝典     学习资料     教学资源     外语学习     初一试题     初三试题     中考专题     高一试题     高二试题     高三试题     高考专题
  当前位置:【51芜湖家教网】 → 首页家教资讯 → 浏览文章

采编:哈尔滨家教   来源:哈尔滨家教网    点击:896    发布日期:2010-07-11 19:09:14

2010年6月大学英语六级考试听力模拟题

Section A

  Directions:In this section,you will hear 10 short conversations.At the end of each conversation,a question will be asked about what was said.Both the conversation and the question will be spoken only once.After each question there will be a pause.During the pause,you must read the four choices marked [A],[B],[C],[D],and decide which is the best answer.Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre

  1.Q:What does the woman imply about the job?

  A.Alex probably shouldn’t do it.

  B.Anyone can do it.

  C.No one can do it.

  D.Alex can do it.

  2.Q:What does the man imply about the information office?

  A.It is in the centre of the campus.

  B.It should have a map of the city.

  C.It has information about summer campus.

  D.It probably has a campus map.

  3.Q:During what month are they talking?

  A.June.

  B.July.

  C.August.

  D.September.

  4.Q:What kind of newspaper does the woman subscribe to?

  A.A daily,afternoon paper.

  B.A weekly,afternoon paper.

  C.A daily,afternoon paper.

  D.A daily,morning paper.

  5.Q:How has Bill reacted?

  A.With surprise.

  B.With hostility.

  C.Quietly.

  D.Enthusiastically.

  6.Q:What did the woman say about the taxi driver?

  A.He ran into a tree.

  B.He ran into a truck.

  C.He was driving too fast.

  D.He hurt his back and his head.

  7.Q:Where does this conversation probably take place?

  A.At the hospital.

  B.At the library.

  C.At the bookstore.

  D.At the travel agency.

  8.Q:What has the woman suggested?

  A.Removing the school farther away.

  B.The hotdog stand has nothing to do with it.

  C.Parents should take their children to school.

  D.Removing the hotdog stand farther away from the school.

  9.Q:What does the man mean?

  A.The woman must change her destination.

  B.She will never be able to get a ticket.

  C.The woman should wait until tomorrow.

  D.It is not late for the woman to get a ticket.

  10.Q:Why could the man come to the Shopping Mall that day?

  A.The man got the flu.

  B.It was weekend.

  C.Many students caught flu except him.

  D.The junior school stopped working because of the flu.[本文来源:http://www.51fsjj.com/news/news39_125231.html  2010年6月大学英语六级考试听力模拟题]
Section B

  Compound Dictation

  Directions:In this section,you will hear a passage three times.When the passage is read for the first time,you should listen carefully for its general idea.When the passage is read for the second time,you are required to fill in the blanks numbered from S1 to S7 with the exact words you have just heard.For blanks numbered from S8 to S10 you are required to fill in the missing information.You can either use the exact words you have just heard or write down the main points in your own words.Finally,when the passage is read for the third time,you should check what you have written.

  Choosing Astronauts

  It is interesting how NASA chose their astronauts for(S1)_then on the moon.They chose men between the ages twenty and thirty-five.There were about(S2)_of them.Many of them were(S3)_air pilots and others were(S4)_.NASA telephoned each man were going to choose;told him the(S5)_and the(S6)_they might get in.They then asked him if he was willing to(S7)_as an astronaut."How could any man refuse such an exciting exploration?"One of them said,"Dangerous?Of course,it is dangerous,but most exciting!"(S8)_While training to be astronauts,they went through many courses.(S9)_They were all trained to fly in helicopters.These helicopters landed straight down to give the men some experience of the way the spaceship would actually land on the moon.They were also taught all the known facts about conditions in space.(S10)_.

  [03:07.26]It is interesting how NASA chose their astronauts for(S1)_then on the moon.They chose men between the ages twenty and thirty-five.There were about(S2)_of them.Many of them were(S3)_air pilots and others were(S4)_.NASA telephoned each man were going to choose;told him the(S5)_and the(S6)_they might get in.They then asked him if he was willing to(S7)_as an astronaut."How could any man refuse such an exciting exploration?"One of them said,"Dangerous?Of course,it is dangerous,but most exciting!"(S8)_While training to be astronauts,they went through many courses.(S9)_They were all trained to fly in helicopters.These helicopters landed straight down to give the men some experience of the way the spaceship would actually land on the moon.They were also taught all the known facts about conditions in space.(S10)_.

  answers:

  1.D 2.D 3.C 4.D 5.B 6.A 7.B 8.D 9.C 10.D

  S1.landing S2.fifty S3.experienced S4.scientists S5.plans S6.dangers S7.train

  S8.The health and physical condition of the men were,of course,very important.Only those in very good health and physical condition were chosen.

  S9.They studied the stars and the moon,and they also studied geology,the science of rocks.This was necessary because astronauts would have to look for rocks on the moon.They would try to find rocks which might help to tell the age of the moon.

  S10.They learned all the technical details of the spaceships and rockets.They learned how every part of a spaceship and its instruments work.They also learned every detail of the ground control system.






百度搜索更多内容:2010年6月大学英语六级考试听力模拟题


------文章版权归原作者所有, 未经允许请勿转载, 如有任何问题请联系我们。

芜湖大学家教中心 |最新学员 |优秀教员 |收费标准 |学员常见问题 |新闻信息 |教员常见问题 |教员须知 |本站简介
服务热线电话::15215533456  我们的QQ客服:737013856 教员加QQ群531664674(点击即可聊天)
©    版权所有 国家工信部备案许可证:皖ICP备2022011460号-1 未经允许 不得转载  本站地图 电子邮箱:737013856@qq.com
网络实名:芜湖家教 芜湖大学家教网  芜湖家教芜湖家教网
本站搜索关键词:芜湖家教 芜湖数学家教 芜湖英语家教 芜湖物理家教 芜湖化学家教 芜湖语文家教